«LUKOIL Montenegro» DOO
«LUKOIL Montenegro» DOO

Korporativne kartice

Svojim klijentima pružamo mogućnost kupovine nafte i naftnih  derivata putem korporativnih kartica: plave, srebrne i zlatne kartice. Kao jedan od lidera među naftnim kompanijama svoju poslovnu politiku zasnivamo na elektronskom poslovanju koje garantuje visok stepen sigurnosti i efikasnosti. 

U obavezi smo da vam u mjesečnoj fakturi, pored iznosa, dostavimo i specifikaciju utrošenog goriva što omogućava da na pouzdan način iskontrolišete utrošak goriva za svako vozilo ponaosob. Utrošene količine goriva iz prethodnog mjeseca klijenti su dužni da izmire do 8. u narednom mjesecu.

 

 

 

Plava kartica se koristi za kupovinu jedne vrste goriva na odloženo plaćanje. Može glasiti na jedno vozilo i jednu vrstu goriva. Namijenjena je pravnim licima. 

 

Srebrna kartica se koristi za kupovinu svih vrsta goriva na odloženo plaćanje. Može glasiti na neograničeni broj vozila i sve vrste goriva. Namijenjena je pravnim licima.

Zlatna kartica se koristi za kupovinu svih vrsta goriva na odloženo plaćanje. Može glasiti na neograničen broj vozila i sve vrste goriva. Namijenjena je pravnim i fizičkim licima čija je mjesečna potrošnja iznad prosjeka.

  • Obrazac za pristup

Potrošnju goriva putem «LUKOIL Montenegro» DOO kartica možete pratiti i putem interneta, preko «LUKOIL Montenegro Business Portal»-a.

Na «LUKOIL Montenegro Business Portal» se prijavljujete tako što na Vašem internet pretraživaču unesete sledeću adresu: http://online.lukoil.co.me

Na internet pretraživaču će se pojaviti prozor za prijavljivanje. Ovdje je potrebno unijeti: Korisničko ime i Lozinku. Podaci za korisnički nalog dobijaju se od našeg administratora.
Nakon pravilnog unosa podataka pojaviće se novi prozor. U lijevom gornjem uglu, Pregled naloga za period, odredite željeni datum pretrage (primjer: od 10/03/2016 do 21/03/2016) i pritisnite polje Traži.

Na «LUKOIL Montenegro Business Potral»-u sada će se prikazati izvještaj sa sledećim podacima: broj naloga, lokacija, datum preuzimanja robe, registarske oznake vozila, ime i prezime korisnika kartice ili marka vozila, vrsta artikla, izdata količina i vrijednost (pojedinačno i ukupno). Izvještaj o potrošnji goriva možete soritrati prema bilo kojoj od navedenih kolona, tako što ćete kliknuti na željeni naziv kolone. Na kraju zaglavlja kolona nalazi se padajući meni (u obliku prozora), gdje možete privremeno ukloniti neželjenu kolonu (prostim uklanjanjem štrika). U donjem lijevom uglu, takođe, imate mogućnost za pregled i štampu izvještaja u PDF i HTML formatu. 

Nadamo se da će «LUKOIL Montenegro Business Potral» omogućiti svim korisnicima bolju kontrolu i evidenciju potrošnje goriva.

LUKOIL Montenegro Business Portal

Podaci za korisnički nalog dobijaju se od našeg administratora.