«LUKOIL Montenegro» DOO
«LUKOIL Montenegro» DOO

Novost

Uputstvo za korisnike «LUKOIL Montenegro» DOO Business Portal-a

{ 2013-03-22 00:00:00 }

Na «LUKOIL Montenegro» DOO Business Portal se prijavljujete tako što na Vašem internet pretraživaču unesete sledeću adresu: http://online.lukoil.co.me

Na internet pretraživaču će se pojaviti prozor za prijavljivanje. Ovdje je potrebno unijeti: Korisničko ime i Lozinku. Podaci za korisnički nalog dobijaju se od «LUKOIL Montenegro» administratora.

Nakon pravilnog unosa podataka pojaviće se novi prozor. U lijevom gornjem uglu, Pregled naloga za period, odredite željeni datum pretrage (primjer: od 10/03/2013 do 21/03/2013) i pritisnite polje Traži.

Na «LUKOIL Montenegro» Business Potral-u sada će seprikazati izvještaj sa sledećim podacima: broj naloga, lokacija, datum preuzimanja robe, registarske oznake vozila, ime i prezime korisnika kartice ili marka vozila, vrsta artikla, izdata količina i vrijednost (pojedinačno i ukupno). Izvještaj o potrošnji goriva možete soritrati prema bilo kojoj od navedenih kolona, tako što ćete kliknuti na željeni naziv kolone. Na kraju zaglavlja kolona nalazi se padajući meni (u obliku prozora), gdje možete privremeno ukloniti neželjenu kolonu (prostim uklanjanjem štrika). U donjem lijevom uglu, takođe, imate mogućnost za pregled i štampu izvještaja u PDF i HTML formatu.

Nadamo se da će «LUKOIL Montenegro» Business Potral-a omogućiti svim korisnicima bolju kontrolu i evidenciju potrošnje goriva.

«LUKOIL Montenegro» DOO

  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje